Nog nooit schreef ik mijn eerste blog zo laat voor vertrek. Morgen vliegen we naar Bangkok. We hebben een druk jaar achter de rug met eind april een verhuizing en een hele drukke juni maand met voorstellingen en afscheid van groep 8 van Dille. Heel laat pas hebben we onze route bepaald, hotels gezocht en binnenlandse vluchten geboekt. Maar het is een super leuke route geworden en we hebben overal een familiekamer kunnen boeken. In het noorden hebben we een gave road trip gepland langs de grens van Myanmar en Laos. En nee, we gaan niet een grot in bij Chiang Rai.

De route is als volgt:

BangkokKanchanaburi

Sukothai

Chiang Mai

Khun Yuam

Mae Hong Son

Pai

Chiang Dao

Mae Ai

Phuket

Ko Tao

Bangkok

Mensen zijn best verbaasd dat we met de kinderen nog niet in het makkelijk bereisbare Thailand zijn geweest. Toen ze kleiner waren, hebben we lastigere bestemmingen als Cuba en Mozambique met ze gedaan. Reden voor Thailand nu is dat we zo genoten hebben van het met zijn vieren duiken vorig jaar in Nicaragua. Daar hebben we weer zin in. En waar kan dat beter dan in Thailand? We eindigen 6 nachten op Koh Tao, een top duik locatie. Daar zit een Nederlandse duikschool, dus dat is handig voor de meiden. Na alle drukte hebben we alle vier heel veel zin in ontspannende massages en heerlijke vruchtensappen. Thailand, here we come!